Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΩΣΤΑ ΛΑΛΕΝΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ Κ.Α.Π.Η


Αγαπητοί συμπολίτες.

Με χαρά και με αίσθημα ευθύνης απευθύνομαι σήμερα σε σας.

Θεωρώ τιμή και υποχρέωσή μου να νιώθω αλληλέγγυος στους ανθρώπους, που έχτισαν την Ελλάδα και άλλαξαν τη μοίρα των παιδιών τους, όσο καμία άλλη γενιά στη σύγχρονη ιστορία του τόπου.

Με αυτά τα αισθήματα, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι είμαι αλληλέγγυος σε κάθε προσπάθεια, που σκοπό έχει να βελτιώσει τις παροχές της πολιτείας προς την τρίτη ηλικία.

Το απέδειξα και όταν ως αντιπρόεδρος του ΚΑΠΗ την τετραετία 1999 – 2002, εργάστηκα με ζήλο. Αύξησα τότε τα ΚΑΠΗ από 4, που παρέλαβα σε 8.

Προχώρησα σε βελτιώσεις, καθιέρωσα τα δωρεάν θαλάσσια λουτρά, τον κοινωνικό τουρισμό, ενώ η οικονομική πολιτική που ακολούθησα, επέτρεψε τη δωρεάν παροχή ροφημάτων.

Δυστυχώς έκτοτε ο δήμος Περιστερίου έκανε βήματα προς τα πίσω. Ο απερχόμενος δήμαρχος Α. Παχατουρίδης είδε τα ΚΑΠΗ μόνο ως μέσο αυτοπροβολής του και ποτέ ως υποχρέωση ου δήμου.

Από το 2002 έως σήμερα, δεν ιδρύθηκε κάποιο νέο ΚΑΠΗ.

Ο κ. παχατουρίδης άφησε τα υπάρχοντα ΚΑΠΗ στην τύχη τους.

Μάλιστα επέβαλε αντίτιμο, στα ροφήματα, αλλά με παρέμβαση της παράταξής μας, απέσυρε το μέτρο.

Με απόδειξη το προηγούμενο έργο μου και γνώμονα την ευαισθησία, δεσμεύομαι ότι ως δήμαρχος Περιστερίου, θα αυξήσω τα ΚΑΠΗ, θα βελτιώσω τις συνθήκες και θα διευρύνω τις παρεχόμενες υπηρεσίες, με λειτουργία των ΚΑΠΗ και το Σάββατο που είναι επιθυμία σας και μόνιμο αίτημά σας.

Ζητώ την εμπιστοσύνη σας γιατί θεωρώ ότι σας χρωστάμε πολλά και σας δίνουμε ελάχιστα.

Με εκτίμηση

Κώστας Λαλένης

Υπ.Δήμαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου