Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010

Ανακοίνωση τοπικών οργανώσεων ΠΑΣΟΚ Περιστερίου
ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ                         Περιστέρι, 1/10/2010


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στις επερχόμενες Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές θα βρεθούμε μπροστά στη μεγαλύτερη μεταπολιτευτική πρόκληση και τομή της τοπικής αυτοδιοίκησης, τη μεγαλύτερη καινοτόμο αρχιτεκτονική του Κράτους, τον Καλλικράτη, δημιούργημα επίπονης και υπεύθυνης δουλειάς της Κυβέρνησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και του Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, προσωπικά.
Σε αυτόν τον μεγάλο αγώνα που καλούμαστε να δώσουμε, το ΠΑΣΟΚ έχει ορίσει ως Πρεσβευτές του τους υποψηφίους του, στους οποίους έδωσε το χρίσμα του, στηρίζοντάς τους ΕΜΠΡΑΚΤΑ και ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ.

Το Περιστέρι, βιώνοντας την οκταετή διοίκηση του απερχόμενου δεξιού Δημάρχου, Ανδρέα Παχατουρίδη, εφάμιλη της καταστροφικής για τον τόπο πενταετίας Καραμανλή, που μας οδήγησε στα πρόθυρα της χρεοκωπίας και στο μνημόνιο, δε θα ανεχτεί τη συνέχιση της αυτοδιοικητικής πολιτικής που μας δημιούργησε το υπέρογκο χρέος των 95 εκ. ΕΥΡΩ, κατασπαταλώντας το δημόσιο χρήμα , κατατάσσοντάς μας παράλληλα μέσα στους εννέα πιο υπερχρεωμένους Δήμους-μεγαλύτερους οφειλέτες του Δημοσίου.

Οι τέσσερις Οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ Περιστερίου, θα δώσουν αυτή τη μάχη στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου, ΚΩΣΤΑ ΛΑΛΕΝΗ, του οποίου το ήθος, η προσωπικότητα και η προσφορά στον τόπο και συνάνθρωπο αποτελούν εγγύηση για μια χρηστή και διαφανή διοίκηση του Δήμου μας.

Οποιαδήποτε άλλη προτίμηση σε πρόσωπα σαφώς και δεν εκφράζει το ΠΑΣΟΚ, αλλά εκείνον που την πρεσβεύει ατομικά. Η υποστήριξή μας ΔΕ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ από κανέναν βαπτισμένο "ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ".

Είναι δεδομένη και εκφρασμένη στο πρόσωπο του ΚΩΣΤΑ ΛΑΛΕΝΗ. Για το Περιστέρι που θέλουμε…Για το Περιστέρι που μας αξίζει.

Για τις 4 Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Περιστερίου,

Οι Γραμματείς

Τ.Ο.1 – Λεβέντη Βάσω


Τ.Ο.2 – Βρυώνη Νανά

Τ.Ο.3- Λαϊνάς Ανδρέας

Τ.Ο.4 – Καραγεωργάκης Μίνωας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου