Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ανακοίνωση της Τ.Ο. 3 Μπουρναζίου










Ανακοίνωση της Τ.Ο. 3 Μπουρναζίου



Οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση τον ερχόμενο Νοέμβριο, αποτελούν το κρίσιμο ορόσημο της ανάδειξης του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας που θα συνδιαμορφώσει - με όχημα τον Καλλικράτη - τη νέα αρχιτεκτονική του κράτους. Αξιόπιστο και με διαφάνεια στη λειτουργία του κράτους, βιώσιμη ανάπτυξη, επαναθεμελίωση του κοινωνικού κράτους. Επιδιώκουμε την επανεκκίνηση της χώρας μας. Να επιτύχουμε τους μεγάλους στόχους της ελληνικής κοινωνίας.

Οδηγός μας είναι οι αξίες μας. Αυτές καθορίζουν τους στόχους μας, τα θέλω και το κίνητρο των πράξεων μας. Αυτές ορίζουν το ήθος της πολιτικής μας και τα μέσα της δράσης μας. Είναι η βάση της ενότητας μας. Ερμηνεύουν την Ίστορία μας. Φωτίζουν τη διαδρομή μας, Μέσα από το πρίσμα των αξίων μας κρινόμαστε, με την δύναμη των αξιών μας πετυχαίνουμε.

Στις δύσκολες, τις μεγάλες στιγμές, όσο και αν πολλοί κρύβονται πίσω από το προπέτασμα μιας ψευδεπίγραφης γενικής και αόριστης αμφισβήτησης, εμείς στο ΠΑΣΟΚ δίνουμε μάχες και ανοίγουμε δρόμους, δίνοντας ελπίδα στο λαό μας. Αυτό έκανε πάντα το ΠΑΣΟΚ και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, στηρίζοντας τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Κώστα Λαλένη.

Όλοι είναι αναγκαίοι όχι στις θέσεις που ονειρεύτηκαν, αλλά στις θέσεις που το κίνημα τους έχει ανάγκη. Για μας, η Δημοκρατία είναι στάση ζωής. Το ήθος και το ύφος των σχέσεων μας. Ο σεβασμός στο πολίτη και η αξιοπρέπεια του.

ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ : ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ!

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ!!!!



Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ           ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΛΑΪΝΑΣ ΑΝΤΡΕΑΣ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου