Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010

Ο Κ. Λαλένης στα ΚΑΠΗ Ν. Ζωής

Ο κ. Λαλένης επίσης επισκέφθηκε το ΙΚΑ Αγ. Ιεροθέου και τη λαϊκή της ΧρυσούποληςΟ κ. Κώστας Λαλένης, επισκέφτηκε την Τρίτη, τα ΚΑΠΗ, της Νέας Ζωής, το ΙΚΑ Αγίου Ιεροθέου και τη λαϊκή στη Χρυσούπολη.

Κατά την επίσκεψή του στα ΚΑΠΗ, ο κ. Λαλένης, επισήμανε την ανάγκη βελτίωσης των υπηρεσιών, καθώς και τη διεύρυνση τους (δωρεάν εκδρομές κ.α).

Επίσης, συζητήθηκε το θέμα της λειτουργίας του ΚΑΠΗ τα Σάββατα. «Εάν κρίνετε ότι πρέπει να ανοίγει το ΚΑΠΗ κάθε Σάββατο να ανοίγει, διαφορετικά, τα χρήματα για τη λειτουργία του Σαββάτου να αξιοποιηθούν για τη βελτίωση των υπηρεσιών.

Στη συνέχεια, ο κ. Λαλένης, επισκέφτηκε τις υπηρεσίες του ΙΚΑ Νέας Ζωής και συνομίλησε με εργαζόμενους και πολίτες που βρίσκονταν στο κατάστημα.

Αμέσως μετά, επισκέφτηκε τη λαϊκή της Χρυσούπολης. Κάτοικοι της περιοχής συζήτησαν με τον κ. Λαλένη τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και κατηγόρησαν τον απερχόμενο δήμαρχο ότι δεν υλοποίησε τις υποσχέσεις που είχε δώσει.

Από την πλευρά του, ο κ. Λαλένης ξεκαθάρισε πως οι γειτονιές βρίσκονται στις προτεραιότητές του με στόχο την αναβάθμισή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου