Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010

Περιοδεία Κ. Λαλένη στις γειτονιές και σε φορείς
Ο κ. Κώστας Λαλένης, υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου, πραγματοποίησε χθες, Δευτέρα, περιοδεία σε 4 περιοχές της πόλης και στη συνέχεια συναντήθηκε με εκπροσώπους του εμπορικού συλλόγου.

Στη λαϊκή αγορά της Αγίας Τριάδας και σε αυτή του Λόφου Αξιωματικών, έγινε δεκτός με θερμά σχόλια, ενώ στην Α! εφορία, οι συζητήσεις στα πηγαδάκια στράφηκαν γύρω από τα οικονομικά ζητήματα της πόλης και της χώρας. Κάτοικοι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην εφορία, δήλωσαν την έκπληξή τους με το τεράστιο χρέος, που έχει ο δήμος, τονίζοντας ότι με 90.000.000, ο κ. Παχατουρίδης θα έπρεπε να είχε κάνει το Περιστέρι Εκάλη.

«Μόνο μια λυόμενη κατασκευή 40 τ.μ. κόστισε 160.000 ευρώ» απάντησε ο κ. Λαλένης, προσθέτοντας ότι ο απερχόμενος δήμαρχος αγόραζε σε τιμές Εκάλης κατασκευές τριτοκοσμικής χώρας. «Αντιλαμβάνεστε ότι κ. Παχατουρίδης είναι ο δήμαρχος του μνημονίου» συμπλήρωσε.

Η δημοσιονομική κατάσταση της χώρας και θέματα που άπτονται της υγείας, απασχόλησαν και τις συζητήσεις κατά την επίσκεψη του κ. Λαλένη στο ΙΚΑ.

Κάτοικος που βρέθηκε για υπόθεσή του στο ΙΚΑ, απευθυνόμενος στον κ. Λαλένη είπε χαριτολογώντας: «Καρδιολόγος είσαι, δώσε τα σωστά φάρμακα στην πόλη, για να σωθεί, πριν να είναι αργά».

«Ως καρδιολόγος λοιπόν, σου λεω ότι η καρδιά της τοπικής οικονομίας θα χτυπήσει ξανά και δυνατά» απάντησε στη φιλοφρόνηση ο κ. Λαλένης.

Στην περιοδεία του, τον κ. Λαλένη συνόδευαν υποψήφιοι διαμερισματικοί και δημοτικοί σύμβουλοι και πληθώρα στελεχών της παράταξής του.

Μετά την περιοδεία του, ο κ. Λαλένης συναντήθηκε με εκπροσώπους τους εμπορικού συλλόγου, οι οποίοι έκαναν λόγο για μαρασμό της τοπικής οικονομίας. Κατηγόρησαν τον απερχόμενο δήμαρχο για αθέτηση υποσχέσεων και εγκατάλειψη, ζήτησαν τη λήψη μέτρων και υποστήριξαν ότι οι προτάσεις του κ. Λαλένη αναζωογονούν την τοπική οικονομία.

Οι δυο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις και συμφώνησαν στην ανάγκη τακτικών συναντήσεων προκειμένου να δώσουν από κοινού τις λύσεις που χρειάζεται η τοπική αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου