Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Ψεύδη χωρίς όρια





Περιστέρι 18.11.10

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το τελευταίο διάστημα διάφορα δημοσιεύματα, αναφέρουν ότι ο υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου Κώστας Λαλένης, στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, στήριξε τον Ανδρέα Παχατουρίδη.

Στα ίδια δημοσιεύματα αναφέρεται επίσης, πως αυτή η απόφαση προκάλεσε αντιδικίες που έφτασαν σε σημείο να έρθουν στα χέρια υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον κ. Λαλένη.

Αντιλαμβανόμαστε ποιοι κρύβονται πίσω από τη διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Είναι γνωστό ότι ο κ. Κώστας Λαλένης, με δημόσια δήλωσή του, σεβόμενος την ελευθερία επιλογής των ψηφοφόρων δήλωσε: «Οι Περιστεριώτισσες και οι Περιστεριώτες, έχουν τη γνώση και την πολιτική ωριμότητα ώστε να διαμορφώσουν άποψη και την εκφράσουν στην κάλπη».

Είναι επίσης γνωστό ότι ο κ.Κώστας Λαλένης έχει δώσει επί 8 χρόνια σκληρούς αγώνες εναντίον της κακοδιοίκησης Παχατουρίδη, που τον οδήγησαν αρκετές φορές στις αίθουσες των δικαστηρίων, ενώ κάποιοι άλλοι…νεόκοποι σωτήρες της πόλης λιποτακτούσαν απέχοντας κατ εξακολούθηση από τα δημοτικά συμβούλια, χωρίς να παίρνουν θέση σε σοβαρά ζητήματα της πόλης, και ταυτόχρονα μοίραζαν …αγκαλιές και φιλάκια, στις /στους συνεργάτες του κ.Παχατουρίδη, σε δημόσιες και όχι μόνο εμφανίσεις.

Ως εκ τούτου, τα όσα λέγονται είναι εκ του πονηρού.

Όσοι διασπείρουν τις ψευδείς ειδήσεις είναι γνωστοί στην πόλη μας.

Οι Περιστεριώτες, γνωρίζουν εκείνους που υπόγεια και επί σειρά ετών προσδοκούν οφέλη, αδιαφορώντας για την παράταξη και τον πολιτικό χώρο που τη στηρίζει.

Επειδή όλα έχουν κάποιο όριο, όπως και η συκοφάντηση, επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου