Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Συνέντευξη του Κώστα Λαλένη στη ΝΕΤ - 2.11.2010

Ο κ. Κώστας Λαλένης, υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου, παραχώρησε το πρωί συνέντευξη στην ΝΕΤ.

Ο κ. Λαλένης, δεσμεύτηκε για άμεση κατάργηση των τροφείων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και κατηγόρησε τον απερχόμενο δήμαρχο για την επιβολή τροφείων, καθώς επιβαρύνονται οι νέοι γονείς.

Ανακοίνωσε δέσμη μέτρων για τη στήριξη του οικογενειακού εισοδήματος και την ανεργία.

Τόνισε ότι θα μειώσει τα τέλη στις επιχειρήσεις, ενώ, οι νέες επιχειρήσεις για 2 χρόνια δεν θα καταβάλουν δημοτικά τέλη εάν προσλαμβάνουν νέους Περιστεριώτες.

Επίσης, ο κ. Λαλένης, αναφέρθηκε στην τόνωση της τοπικής οικονομίας, με την Κάρτα του Δημότη, αλλά και με την προβολή της αγοράς εκτός Περιστερίου, προκειμένου, η τοπική αγορά, να γίνει κέντρο για όλη την Αττική και όχι μόνο για το δήμο.

Αναφερόμενος στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης, επισήμανε την ανάγκη συνολικού επανασχεδιασμού, με στόχο, το Περιστέρι, να γίνει μια πόλη φιλική τόσο για τους κατοίκους, όσο και για τους επισκέπτες.

Όσον αφορά τα ΚΑΠΗ, σημείωσε ότι θα αυξήσει τον αριθμό τους και θα διευρύνει τις υπηρεσίες.

Υπενθύμισε ότι την τετραετία 1999 – 2002, ως αντιπρόεδρος του ΚΑΠΗ, παρέλαβε 4 και παρέδωσε 8.

«Ο απερχόμενος δήμαρχος παραδίδει όσα παρέλαβε» πρόσθεσε και συμπλήρωσε: «Αυτή είναι οι κοινωνική πολιτική του απερχόμενου δημάρχου. Επέβαλε αντίτιμο στα ροφήματα στα ΚΑΠΗ και χάρη στην δική μας παρέμβαση απέσυρε το μέτρο».

Ο κ. Λαλένης, έκανε εκτενή αναφορά στις σπατάλες του απερχόμενου δημάρχου, που οδήγησαν στο χρέος των 90.000.000 ευρώ.

Τέλος, ζήτησε την εμπιστοσύνη των Περιστεριωτών, για να σταματήσει ο οικονομικός κατήφορος και να μπει η πόλη σε αναπτυξιακή τροχιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου