Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2010

Ο Κώστας Λαλένης με τους νέους στους Μπουρνάζι

Για ένα ποτό σε κατάστημα του Μπουρναζίου κάλεσαν τον υποψήφιο δήμαρχο Περιστερίου κ. Κώστα Λαλένη, νεολαίοι της πόλης το Σάββατο το βράδυ.

Κατά την είσοδο της παρέας σε καφετέρια της περιοχής, κάποιος θαμώνας, σηκώθηκε από το τραπέζι που καθόταν και χαιρέτησε τον κ. Λαλένη, λέγοντας: «Γιατρέ φαίνεται ότι ως καρδιολόγος, κέρδισες τις καρδιές των νέων».

«Οι νέοι της πόλης μας, πρωταγωνιστούν στο σχεδιασμό για το δικό τους αύριο» απάντησε ο κ. Λαλένης και πρόσθεσε: «Χτίζουμε σήμερα τις βάσεις του αύριο και δίνουμε στους νέους μας το τιμόνι, για να μας πάνε στο αύριο». «Οι νέοι δικαιούνται το τιμόνι και σε αυτούς θα το δώσουμε» συμπλήρωσε και τα χειροκροτήματα «σκέπασαν» τη μουσική του καταστήματος.

Στη συνέχεια νέα παιδιά που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην καφετέρια πήγαν στο τραπέζι του κ. Λαλένη.

Η παρέα μεγάλωνε συνεχώς και η συζήτηση για τα προβλήματα των νέων διήρκησε έως τις πρώτες πρωινές.

Ο κ. Λαλένης, ως γιατρός και οικογενειάρχης, άκουγε με την κατανόηση και την αγωνία του πατέρα τα παιδιά, να του μιλούν για την παιδεία, την επαγγελματική αποκατάσταση και σημείωσε: «Να είστε σίγουροι ότι ως πατέρας, καταλαβαίνω όλα αυτά που μου λέτε».

Για να προσθέσει: «Όταν με είχατε καλέσει για ποτό στον πεζόδρομο, είχα πει ότι αυτή η παρέα θα έχει συχνές συναντήσεις. Παρά τις προεκλογικές υποχρεώσεις είναι η δεύτερη φορά που βρισκόμαστε σε διάστημα μιας εβδομάδας. Ως δήμαρχος θα σας σταθώ ως φίλος και ως πατέρας. Θέλουμε να είστε περήφανοι για μας όταν θα έρθετε στη δική μας θέση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου