Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Τα ψέματα του Α. Παχατουρίδη στη ΝΕΤ την 1.11.2010

Ρεσιτάλ ψεύδους έδωσε τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου ο απερχόμενος δήμαρχος Περιστερίου.


1. Σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ, είπε ότι ο δήμος έχει πλεόνασμα 2.600.000, ενώ είναι γνωστό σε όλη την Ελλάδα ότι το χρέος υπερβαίνει τα 90.000.000 ευρώ.
Στον ισολογισμό του δήμου το 2009 που υπογράφει ο ίδιος μιλάει για χρέη 52.000.000 ενώ ήδη οδεύουμε προς το τέλος του 2010.
Μάλιστα ο ίδιος απέστειλε τα χρέη του δήμου στην ΚΕΔΚΕ, ενώ έχει την υπογραφή του κάτω από αυτά. Απο τα στοιχεία αυτά προκύπτει οτι το Περιστέρι είναι ο τρίτος πιο χρεωμένος δήμος της χώρας.


2. Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Παχατουρίδης παρουσιάζει ως έργα του δύο κολυμβητήρια. Η πραγματικότητα είναι οτι το Περιστέρι διαθέτει ΕΝΑ κολυμβητήριο απο την προηγούμενη διοίκηση Δημητρακόπουλου.


3. Ακολουθώντας την προσφιλή σε αυτόν τακτική να παρουσιάζει κατασκευές άλλων φορέων σαν δικές του, μίλησε πάλι για έργα που έχουν χρηματοδοτήσει άλλοι φορείς και που ο ίδιος το έχει παραδεχτεί δημόσια όταν αποκαλύφτηκαν οι ανακρίβειες που έλεγε όπως για παράδειγμα το Μετρό.

4. Στη συνέχεια υποδυόμενος τον δήμαρχο με κοινωνικές ευαισθησίες, ρόλο, με τον οποίο θα μπορούσε να διεκδικήσει ΟΣΚΑΡ ηθοποιίας, μίλησε για κοινωνικό έργο.

5. Κλείνοντας, εμφανίστηκε ως ανεξάρτητος ενώ σε όλη την Ελλάδα είναι γνωστό οτι είναι ο εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας.

Η αλήθεια είναι άλλη και το ξέρει καλά. Γι’ αυτό και κρύβεται.

Όταν δεν είναι μόνος του σε Μέσο Ενημέρωσης, κρύβεται και δεν εμφανίζεται.

Το μόνο που γνωρίζει καλά είναι να κρύβεται και να ψεύδεται προσπαθώντας να εμπαίξει τους Περιστεριώτες.

Ό,τι και να κάνει οι πολίτες τον έμαθαν πια.

Μετά τις εκλογές όμως, θα λογοδοτήσει στους Περιστεριώτες για τις σπατάλες και όπου αλλού κρίνει το ΣΔΟΕ που θα ελέγξει τα οικονομικά του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου