Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2009

Ξυπνάμε μέσα μας την ανθρωπιά...Ως ένδειξη συμπαράστασης στον λαό των Παλαιστινίων, ο οποίος αρνείται να εγκαταλείψει την πατρίδα του, στην οποία ζει χιλιάδες χρόνια. Ως απόδειξη ότι δεν είμαστε αδιάφοροι στο θέαμα χιλιάδων κατακρεουργημένων παιδιών, γυναικών και αμάχων.

Καλέστε φίλους σας από παντού, μέσα κι έξω από το fb. Μπορούμε. Προλαβαίνουμε μέχρι την Τετάρτη το βράδυ 21 Ιανουαρίου στις 20.30 να έχουμε κινητοποιηθεί όλοι και να το κάνουμε. Όπου κι αν είμαστε, στο σπίτι, στη δουλειά, στο αυτοκίνητο, παντού, για ένα λεπτό, μόνο. Ενός λεπτού σιγή! Τίποτε άλλο, αυτό το τόσο απλό. Με τα φώτα σβηστά. Για να στείλουμε το μήνυμα ότι ο άνθρωπος δεν είναι υπεξούσιο κανενός! Ότι δεν μπορούν να αφανίζονται απο τον παγκόσμιο χάρτη χιλιάδες ανθρώπινες ζωές με ένα κλίκ. Ότι δεν μπορεί να συνεχισθεί... να βρέχει επί ημέρες ανθρώπινες σάρκες εξαιτίας των αλλεπάλληλων εκρήξεων, για κανένα λόγο.

Ότι δεν μπορείς όποιος... πούστης κι αν είσαι σε όποιον Θεό κι αν πιστεύεις να διατάζεις την μαζική εκτέλεση παιδιών που καλά-καλά δεν πρόφτασαν να δουν το φως του Ήλιου.

Μπορούμε, προλαβαίνουμε, πιστέψτε το. Μπορούμε να το κάνουμε. Την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου στις 20.30 το βράδυ. Πείτε το παντού. Ελάτε όλοι. Οι Έλληνες έχουμε τεράστια ψυχή και μνήμη και ξέρουμε από αυτά... Ξέρουμε τι θα πει πόλεμος, διωγμός, γενοκτονία, θάνατος!

Γι' αυτά τα παιδιά τα οποία μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες απο την Γάζα, που δεν θα ακούσουμε ποτέ το γέλιο τους!

Δεν πρέπει να δώσουμε μια απάντηση σε όλους αυτούς τους σοφούς μαλάκες που κυβερνάνε τον κόσμο, ότι δεν έχει κανένα απολύτως νόημα όλο αυτό. Και εν πάση περιπτώσει αν θέλουνε πολέμους, να βάζουν τα δικά τους παιδιά πρώτα κάτω απο τις βόμβες τους!
oichalia

Διάβασε τη συνέχεια...

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου