Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΩΣΤΑ ΛΑΛΕΝΗ ΣΕ ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖA

Άνοιγμα συνεργασίας σε ΚΚΕ και ΣΥΝ έκανε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Ανανέωσης και Δημιουργίας» Κώστας Λαλένης, κατά την τοποθέτησή του στις Δημαιρεσίες.
Ο κ. Λαλένης, κάλεσε τις προοδευτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης σε κοινούς αγώνες, σε κοινές δράσεις και ανάληψη πρωτοβουλιών στα μεγάλα και μικρά ζητήματα της πόλης για να αναχαιτίσουμε την νεοφιλελεύθερη λαίλαπα όπου και με όποιο τρόπο αυτή εκφράζεται.
Κάνοντας ακόμη ένα βήμα υπερψήφισε για τις θέσεις της δημαρχιακής επιτροπής και τον εκπρόσωπο της παράταξης που στηρίζεται από το ΚΚΕ, και τον εκπρόσωπο της παράταξης που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ
Τόνισε χαρακτηριστικά: «Δηλώνω ότι θα υπερψηφίσουμε για τις θέσεις της δημαρχιακής επιτροπής και τον εκπρόσωπο της παράταξης που στηρίζεται από το ΚΚΕ, και τον εκπρόσωπο της παράταξης που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ για μια πλατειά δυναμική, προοδευτική αντιπολίτευση».
Παράλληλα, κατηγόρησε τη διοίκηση Παχατουρίδη για υπερχρέωση του δήμου, για κακοδιαχείριση. Επιπρόσθετα έκανε λόγο, για πολιτικές διώξεις εργαζομένων , εκφοβισμό , άθλιες συνθήκες εργασίας , ιδιαίτερα στο χώρο του γκαράζ και καθυστερήσεις σε οφειλόμενα στους εργαζόμενους από υπερωρίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου