Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Κώστας Λαλένης:"κύριε δήμαρχε μην κλείνετε βρεφονηπιακούς σταθμούς"

Το Περιστέρι έχει ανάγκη από νέους σταθμούς.

Πότε θα πληρώσετε κύριε δήμαρχε τα δεδουλευμένα 45 ημερών των εργαζόμενων στους σταθμούς;

Ο κ. Κώστας Λαλένης, επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ανανέωσης και Δημιουργίας» κληθείς να σχολιάσει τη σύμπτυξη βρεφονηπιακών σταθμών δήλωσε:

«Ο δήμαρχος, με πρόσχημα την ακαταλληλότητα κτιρίων -την οποία «ανακάλυψε» με καθυστέρηση 9 ετών-επιχειρεί να κλείσει βρεφονηπιακούς σταθμούς. Βαφτίζει το κλείσιμο «συγχώνευση» η «μεταστέγαση».Όπως πάντα, έτσι και τώρα, λέει μόνο το μέρος της αλήθειας που τον βολεύει.

Έχω πει πολλές φορές ότι κτιριακές εγκαταστάσεις που στεγάζουν κάποιους βρεφονηπιακούς σταθμούς είναι ακατάλληλες. Τότε όμως ο δήμαρχος, τα έβρισκε όλα καλά. Τι άλλαξε; Μήπως η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν κονδύλια; Θα ανοίξει όσους σταθμούς θα κλείσει; Μήπως ο δήμαρχος θα πρέπει, να παραδεχτεί ότι δεν έχει χρήματα λόγω της αλόγιστης σπατάλης του παρελθόντος; Να μας πει πόσα καρουσέλ θα φέρει τα Χριστούγεννα για να καταλάβουμε πόσες κοινωνικές παροχές θα κόψει.

Που θα τακτοποιηθούν τα βρέφη και τα νήπια των Περιστεριωτών κύριε δήμαρχε; Διερωτηθήκατε εάν τα νέα ζευγάρια έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν ιδιωτικούς σταθμούς; Ελπίζω να το ξανασκεφθείτε κύριε δήμαρχε.

Πότε θα πληρώσετε τα δεδουλευμένα 45 ημερών των εργαζόμενων στους σταθμούς κύριε δήμαρχε;

Αντιλαμβάνεστε τώρα σε τι κατάσταση φέρατε τον δήμο με τα χρέη που τον έχετε φορτώσει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου