Σάββατο, 21 Μαΐου 2011

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ 1o Φεστιβάλ ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των κοινωνικών φορέων του δήμου Περιστερίου
Ο κ. Κώστας Λαλένης, επικεφαλής της παράταξης Δύναμη Ανανέωσης και Δημιουργίας, αναφερόμενος στις εκδηλώσεις των 15 φορέων εθελοντισμού στον πεζόδρομο το Σαββατοκύριακο 21 – 22 Μαΐου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Ο εθελοντισμός, στις μέρες μας, έχει αποδείξει τη σπουδαιότητα και τον πρωταγωνιστικό ρόλο του.Είναι μια ζωντανή έκφραση αλληλεγγύης,με ιδιαίτερη σημασία στις δύσκολες μέρες που περνά ο τόπος και στην σκληρά δοκιμαζόμενη κοινωνική συνοχή.

Συγχαίρουμε τους φορείς εθελοντισμού για την οργάνωση του 1ου Φεστιβάλ ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των κοινωνικών φορέων του Δήμου μας.

Οφείλουμε να είμαστε δίπλα τους και θα το κάνουμε. Θα είμαστε στο πλευρό τους για το σημαντικό έργο που πραγματοποιούν".


Σάββατο και Κυριακή 21-22 Μαίου 201

Πεζόδρομος Περιστερίου, Εθνικής Αντιστάσεως

Με αυτό το σύνθημα ,15 εθελοντικές οργανώσεις το Δήμου Περιστερίου σας προσκαλούν στο 1ο Φεστιβάλ ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των κοινωνικών φορέων του Δήμου Περιστερίου.Το Σαββάτο 21 Μαΐου από τις 11.00 π.μ έως τις 4 μ.μ και την Κυριακή 22 Μάιου από τις 9.00 π.μ έως την 1.00 μ.μ σας περιμένουν στο Πεζόδρομο Περιστερίου στην Εθνικής Αντιστάσεως .

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους ίδιους τους εθελοντικούς οργανισμούς και το έργο τους στην ανοιχτή έκθεση ενημερωτικού υλικού στον πεζόδρομο του Περιστερίου .Ακόμα, θα παρουσιαστούν δραστηριότητες όπως χορός , δράσεις για παιδιά ,μουσική ,εικαστική έκθεση κοινωνικού design ενώ την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία .

Τη διοργάνωση της γιορτής έχουν αναλάβει οι οργανισμοί :

ΕΔΡΑ , Επιτροπή Ανέργων ,Ε.Ο.Π.Π, ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, Κιβωτός , ΚΙ.ΠΟ.ΔΑ , Κοινωνική Σταυροφορία - Σύλλογος Αιμοδοτών Περιστερίου , Λέσχη 4Χ4 Περιστερίου, Μουσική Αργώ, Περιβαλλογικός Σύλλογος, Ποδηλατικός Σύλλογος Περιστερίου, Σύλλογος για το Μπουρναζί, Συν+άνθρωποι, Το Περιστέρι της Ειρήνης, Τοπικό τμήμα δυτικών προαστίων του συνδέσμου για τα δικαιώματα της γυναίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου