Κυριακή 31 Μαΐου 2009

ΤΟ «ΠΑΡΩΝ» ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Κάθε δημοκράτης με όραμα για την χώρα πρέπει να ψηφίσει την Κυριακή 7/6/09

Εδώ που έχουμε φτάσει, με την διαφθορά, την κατάρρευση της παιδείας και της υγείας, την ακρίβεια, την ανεργία, την κρίση των αξιών και των θεσμών και τα τόσα άλλα προβλήματα που «φόρτωσε»» στην χώρα και τους πολίτες η σημερινή διακυβέρνηση της χώρας, είναι προφανές ότι «δεν πάει άλλο».
Όπως είπε και ο Γ.Παπανδρέου, «η αλλάζουμε η βουλιάζουμε» και η βύθιση του σκάφους έχει ήδη αρχίσει.
Τόσο απλά είναι τα πράγματα!
Με την συμμετοχή μας στις ευρωεκλογές παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Με την αποχή άλλοι αποφασίζουν για μας.
Τα μέσα ενημέρωσης ενορχηστρωμένα προσπαθούν να μας στείλουν στις παραλίες, ευνοούν την αποχή γιατί θέλουν ένα αδύναμο πολιτικό σύστημα, ένα πολιτικό σύστημα «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα τους, μια εξουσία πλήρως διαχειρίσημη προκειμένου να εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους.
Πρέπει όλοι να πάμε στις κάλπες, καμιά ψήφος δεν πρέπει μα πάει χαμένη.
Είναι εξίσου αλήθεια ότι το πολιτικό σύστημα και οι πολιτικοί απογοήτευσαν τους πολίτες. Ο Γ.Παπανδρέου ανέλαβε το μερίδιο της ευθύνης που αναλογεί στο ΠΑΣΟΚ, κατανοεί τους πολίτες και ζητά ευθέως μια ευκαιρία για να κερδηθεί το «στοίχημα για την Ελλάδα».
Η «παραίτηση» δεν βοηθά την χώρα, δεν βοηθά τον πολίτη.
Εξάλλου η ψήφος μας στις 7/6 είναι σημαντική για να αποτυπωθεί τι ζητά ο Ελληνικός λαός. Είναι σημαντική για να μην μπορεί κανείς να ισχυρίζεται ότι η πολιτική του έχει την ανοχή και την έγκριση της κοινής γνώμης.
Με την ψήφο μας θα δείξουμε τι ζητάμε. Σοσιαλισμό η κοινωνική βαρβαρότητα.
Ολοι στις κάλπες. Επιλογή ΠΑΣΟΚ.
Με την κίνηση αυτή πετυχαίνουμε την αλλαγή στην χώρα και δίνουμε την εντολή στον Γ.Παπανδρέου να οικοδομήσει το κοινωνικό κράτος, να προστατεύσει το περιβάλλον, να αποκαταστήσει τις αρχές και τις αξίες, να τιμωρήσει την παραγραφή και την λεηλασία του δημόσιου πλούτου, να εγκαταστήσει την διαφάνεια και να αποκαταστήσει το κύρος της χώρας στο εξωτερικό.
Ο λαός ζητά μια νέα πορεία.
Ο μόνος τρόπος για να την πετύχει, όμως, είναι η συμμετοχή στις εκλογές!
Στις δημοκρατίες αυτή είναι η οδός…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου