Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Βαρύτατη αμέλεια της διοίκησης Παχατουρίδη Ογδόντα χιλιάδες ευρώ έκαναν… «φτερά».

Το δημαρχείο Περιστερίου, έγινε για ακόμη μια φορά στόχος ληστών.
Ογδόντα χιλιάδες ευρώ έκαναν… «φτερά».
Σύμφωνα με το βίντεο που είδαμε όλοι στους τηλεοπτικούς σταθμούς, αποδεικνύεται περίτρανα γιατί το δημαρχείο μας είναι εύκολος στόχος.
Στο χρηματοκιβώτιο, όπου φυλάσσονται χρήματα της πόλης και πολύτιμα έγγραφα, η μόνη ασφάλεια είναι μια απλή λαμαρίνα γιατί από αυτό το υλικό αποτελείτο η πλάτη του χρηματοκιβωτίου.
Φάνηκε από το βίντεο, ότι τα χρήματα του Περιστεριώτικου λαού, ασφαλίζονται ελλιπώς.
Όταν η διοίκηση Παχατουρίδη, ξοδεύει πακτωλό χρημάτων για επικοινωνιακούς λόγους, αφήνει τα χρήματα στο έλεος των ληστών. Όφειλε η διοίκηση μετά τις προηγούμενες ληστείες να λάβει τα μέτρα της.
Την ίδια ώρα, ο δήμαρχος υπέπεσε πάλι σε παράπτωμα. Στο χρηματοκιβώτιο ήταν χρήματα μιας εβδομάδας και όχι μιας ημέρας όπως δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης.
Καλούμε τον κ. Παχατουρίδη, να αναλάβει την ευθύνη του και να εξηγήσει στους πολίτες, γιατί προέβη σε αναληθή δήλωση, γιατί δεν κατέθεσε τα χρήματα στην τράπεζα και γιατί δεν προχωρά στην εξασφάλιση των χρημάτων με ενισχυμένο χρηματοκιβώτιο;
Οφείλει παράλληλα, να απαντήσει γιατί δεν υπάρχει συναγερμός και σύστημα ασφαλείας και γιατί επαφίεται σε έναν και μόνο φύλακα, την ασφάλεια του οποίου επίσης δεν μπορεί να διαφυλάξει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου