Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Αγανακτισμένοι οι εργαζόμενοι με τον δήμαρχο Περιστερίου

Οργή και αγανάκτηση προκαλεί στους εργαζόμενους η απαξίωση του Συλλόγου τους από τον δήμαρχο.
Οι ίδιοι, καταγγέλλουν ότι ο δήμαρχος, συνεχίζει να αγνοεί τους εκλεγμένους εκπροσώπους των χιλίων και πλέον εργαζομένων του δήμου, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα θεσμικά αλλά και καθημερινότητας, με συνέπεια οι εργαζόμενοι να δέχονται συντονισμένες πλέον επιθέσεις στα δικαιώματά τους από τη διοίκηση του δήμου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων, η υπομονή έχει και όρια και ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του και ο δήμαρχος τις δικές του.
Επίσης, στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται: «Η επιστολή μας από τις 15 Δεκεμβρίου 2008 για τους φύλακες κτηρίων και σχολικούς φύλακες, σχετικά με την υλοποίηση της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για τα έτη 2007 – 2008 που αφορά παροχές σε είδος, δεν έχει απαντηθεί ακόμα.
Η δεύτερη επιστολή μας στις 5 Φλεβάρη του ‘09 για προβλήματα που παραμένουν άλυτα μέχρι και σήμερα, είχε την ίδια τύχη με την πρώτη.
Εμείς ακόμη και σήμερα ζητάμε από τον Δήμαρχο να συνεργαστεί με τα θεσμικά όργανα των εργαζομένων για την επίλυση των προβλημάτων. Η απαξίωση των θεσμών, δημιουργεί πρώτον και κυρίως, έλλειμμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Τέλος για ενημέρωση των εργαζομένων, δημοσιεύουμε τις επιστολές του Συλλόγου προς των Δήμαρχο με την ελπίδα να δοθεί λύση».

Αναδημοσίευση από την
Εφημερίδα «Το ψωμί των εργαζόμενων»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου