Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Όνειρα θερινής νυκτός

Ο κ. Κώστας Λαλένης, επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ανανέωσης και Δημιουργίας», τα στελέχη και τα μέλη της, με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούν το ΠΑΣΟΚ στο Περιστέρι ενόψει των δημοτικών εκλογών επισημαίνουν:
Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν σε εφημερίδες δημοσιεύματα που αφορούν το ΠΑΣΟΚ Περιστερίου.
Έχουμε διαβάσει δήθεν πληροφορίες, ότι στις εκλογές του Νοεμβρίου, θα λάβουν μέρος δυο συνδυασμοί από το χώρο του ΠΑΣΟΚ..
Δηλώνουμε με κατηγορηματικό τρόπο, πως η παράταξή μας «Δύναμη Ανανέωσης και Δημιουργίας» είναι ο συνδυασμός που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ.
Κατόπιν αυτού, τα όποια δημοσιεύματα είναι κατευθυνόμενα με στόχο να προκαλέσουν εντυπώσεις, προκειμένου να δημιουργηθεί το επιθυμητό για ορισμένους κλίμα, ώστε να αναδείξουν εκείνους που επιθυμούν, αλλά και για να έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν για ένταση στο χώρο και την ανάγκη πρότασης διεξόδου. Όλα αυτά τα δημοσιεύματα δεν έχουν βάση και χαλκεύονται από συγκεκριμένους κύκλους προκειμένου να παραπλανούν.
Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι τηλεπαιχνίδι για να παίζουν κάποιοι σε βάρος του. Είναι γνωστό σε όλους στον προοδευτικό χώρο, ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει παιχνίδια στην πλάτη του Περιστεριώτικου λαού για προσωπικό όφελος. Τίποτε από ότι γράφεται δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Όπως είπε και ο αείμνηστος ιδρυτής του κινήματος Ανδρέας Παπανδρέου, το ΠΑΣΟΚ δεν τεμαχίζεται. Αυτό θα το διαπιστώσουν άπαντες στις επερχόμενες εκλογές. ΤΟ ΠΑΣΟΚ, δεν είναι τεμαχισμένο και υποσύνολα. Δεν είναι τιμάρια για να πάρει ο καθένας το δικό του και να το πάει όπου θέλει. Είναι ενιαίος πολιτικός φορέας και έτσι κινείται από την ίδρυσή του έως σήμερα.
Για τους λόγους αυτούς, όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι όνειρα θερινής νυκτός…την άνοιξη


Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου