Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Περιοδεία του Κώστα Λαλένη στην Ανθούπολη και τον Ιερόθεο




Ο κ. Κώστας Λαλένης, επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ανανέωσης και Δημιουργίας» επισκέφθηκε με τους δημοτικούς, τους διαμερισματικούς συμβούλους και στελέχη της παράταξής του την προηγούμενη εβδομάδα τις περιοχές της Ανθούπολης και του Αγ.Ιεροθέου στο πλαίσιο της πορείας προς το λαό που έχει ήδη αρχίσει.
Οι κάτοικοι, εξέφρασαν την ανησυχία και την αγωνία τους, για την εγκατάλειψη των περιοχών τους.
Επίσης, κατήγγειλαν τον δήμαρχο, γιατί τους απαξιώνει με την αποφυγή επίσκεψης στις περιοχές τους παρά τις συνεχείς οχλήσεις τους προκειμένου να διαπιστώσει ο ίδιος την υποβάθμιση των συνοικιών τους.

Από την πλευρά του, ο κ. Λαλένης, δήλωσε ότι «Περιστέρι δεν είναι μόνο το κέντρο» και δεσμεύτηκε να φέρει τα θέματα στο δημοτικό συμβούλιο. Τόνισε πως ο δήμαρχος, εμπαίζει τους πολίτες, γιατί είχε υποσχεθεί ότι θα αλλάξει την εικόνα των συνοικιών αυτών αλλά επί επτά χρόνια δεν έχει κάνει τίποτε το σημαντικό. « Ο δήμαρχος μάλλον φοβάται να περάσει ο ίδιος από τις περιοχές, για να μην αντιμετωπίσει τους κατοίκους» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λαλένης και υπενθύμισε ότι το ενδιαφέρον του κ. Παχατουρίδη διήρκησε όσο οι κάμερες είχαν το φως τους στραμμένο επάνω του. «Για τον δήμαρχο, έργο σημαίνει προβολή» πρόσθεσε.
Οι κάτοικοι ευχαρίστησαν τον Κ.Λαλένη για το ενδιαφέρον του και τον διαβεβαίωσαν ότι θα ενισχύσουν τον αγώνα του για την νίκη της παράταξής του στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Τον Κώστα Λαλένη συνόδευαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Μ.Δούναβης, Κ.Βλάχος, Κ.Καράμπελας, Δ.Κυριακόπουλος, Χ.Χρονόπουλος, Ι.Ξυπνητός, οι διαμ. Σύμβουλοι .Κ.Δασκαλάκης,.Α.Λαϊνάς,Π.Μαρίνης , οι υπ.δημ.σύμβουλοι Γ.Σαχπατζίδης , Δ.Θεοδώρου, Σ.Βρυώνης ο γραμματέας της ΤΟ1 Χ.Χατζησοφιανός και τα στελέχη της παράταξης Δ.Λύτρας, Ι.Μουρατίδης, Ι.Αλεξανδράκης,Μ.Αλεξανδράκη, Μ.Παυλάτος, Δ.Λαμπρόπουλος,Σ.Λαγός

3 σχόλια:

  1. Θα θέλαμε να πατε και σε αλλές γειτονίες, όπως τον Λόφο Αξιωματικών δίπλα από το Χαιδαρόρεμα. Να δείτε την αδιαφορία του Δήμαρχου και γενικά του Δήμου. Εχετε αφησει τους κατοικους μεσα στην βρωμιά του ρέματος. Τι εκανε η παραταξή σας γιαυτο το θέμα; Ποια η εμπλοκή του πρώιν υπουργού Υπεχωδέ με το ρέμα; Ποια η εμπλοκή του Δήμαρχου με το ρέμα; Αυτά πρέπει να κοιτάτε και όχι να είσαστε ολοι με το μάζεμα των ψήφων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα χάλια του δήμου μας εδώ και 5 χρόνια από το Χαιδαρόρεμα
    Το μόνο που δεν φαίνετε απο τις φωτογραφίες είναι η μυρωδία από τις αποχετεύσεις που υπάρχουν εδώ και 30 χρόνια. Σε αυτό ποιος φταίει; Η ΕΥΔΑΠ λέει ότι φταίει ο Δήμος που δεν δείνει τις αιτήσεις για να βρούν τους ενόχους. Και γω σαν αδαής ρωτάω 30 χρόνια;

    http://www.panoramio.com/photo/27518766
    http://www.panoramio.com/photo/27518793
    http://www.panoramio.com/photo/27518814
    http://www.panoramio.com/photo/27518740
    http://www.panoramio.com/photo/3604875

    Γιατί ο Δήμος δεν καθαρίσει το Ποτάμι;
    Γιατό ο Δήμος έχει αφήσει μόνους τους κατοίκους να τα βγάλουν πέρα εδώ και 5 χρόνια;
    Τι σχέση έχει ο πρώην υπουργός Υπεχωδέ με το Χαιδαρόρεμα; Γιατί ο Δήμαρχος κρύβεται από τους κατοίκους;

    Αυτά και πολλα αλλα ερωτήματα τα οποία θα μπορούσα να σας απαντησω μιάς ο Δήμαρχος μας απλά "ΛΑΜΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ"

    Περιμένουμε την δική σας αντίδραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελπίζω να αντέξεις μέχρι τέλος και να επιλέξεις την κάθοδο στις ερχόμενες εκλογές ανεξαρτήτως πασοκ.
    Το Περιστέρι θέλει καθαρές λύσεις με προσανατολισμό την αειφόρο ανάπτυξη
    προσωπικά ξέρεις ότι θα σε στηρίξω
    Δημήτρης Συριόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή