Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Ιδού η ομορφιά που...απλώνεται στο Περιστέρι



1,2 Το ταρτάν του δημοτικού σταδίου... στην εγκατάλειψη

Στη φωτογραφία, μπορεί κάποιος να διαπιστώσει ότι το ταρτάν του γηπέδου του Ατρομήτου, έχει καταστραφεί σχεδόν ολοκληρωτικά.. Έργο που στοίχισε περίπου 250 εκατ. δρχ. έχει αφεθεί στην τύχη του από τα συνεργεία που εργάζονται στο στάδιο,από τους γερανούς και τα ΙΧ αυτοκίνητα που παρκάρουν επάνω του. Το ενδιαφέρον του δημάρχου για τον κλασικό αθλητισμό, αποδεικνύεται από τις εικόνες που βλέπετε. Μεγάλης έκτασης σχισμένα κομμάτια από τα σιδηροπρίονα, άλλα σημεία κατεστραμμένα από τα λάδια των γερανών και από την εναπόθεση μπαζων. Εκατοντάδες παιδιά που επιθυμούν να αθληθούν, δεν μπορούν. Και αν το προσπαθήσουν θα βρεθούν αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο του τραυματισμού. 250 εκατομμύρια δραχμές πεταμένα από την αδιαφορία του δημάρχου, τι κρίμα! Ποιος θα λογοδοτήσει;



3. Τα φώτα της επικοινωνίας

Όλα αυτά τα χριστουγεννιάτικα φώτα που διακρίνονται στη φωτογραφία και που στοίχησαν στους Περιστεριώτες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, είναι στοιβαγμένα και πεταμένα στον ακάλυπτο χώρο του κτιρίου πρώην ΑΝΑΝΕΠΕΡ Εκτός από την εικόνα – που μοιάζει με χωματερή - και τους κινδύνους που ελλοχεύουν, θα πρέπει να μας εξηγήσει ο δήμαρχος, τους λόγους που έχουν πεταχτεί στο συγκεκριμένο σημείο τόσες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.. Θα πρέπει να μας εξηγήσει και αν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσει και φέτος ή θα αγοράσει καινούρια χρεώνοντας και πάλι τους Περιστεριώτες για τα... επικοινωνιακά φώτα του.




4. Κυκλοφοριακό χάος στην Σαρανταπόρου

Όταν ή προσπάθεια των δημάρχων σε όλο τον κόσμο, επικεντρώνεται στην αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος και στο περιβάλλον ο δήμαρχος Περιστερίου δαπανά 900.000 Ευρώ για να επιβαρύνει κυκλοφοριακά την πόλη. Μπράβο σας κύριε δήμαρχε για το... εξαιρετικό δημιούργημά σας. Αυτή τη ριζοσπαστική άποψη μόνο η διοίκηση Παχατουρίδη θα μπορούσε να την έχει. Αφού... ζωγράφισε τα δέντρα που έκοψε στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, ξόδεψε 900.000 ευρώ για να καταντήσει έτσι όπως φαίνεται στη φωτογραφία η οδός Σαρανταπόρου. Την έκανε δήθεν ήπιας κυκλοφορίας στενεύοντάς την. Αποτέλεσμα κυκλοφοριακό χάος, πτώση του τζίρου των καταστημάτων,αλλά και κυκλοφοριακό πρόβλημα στις διπλανές οδούς.
5. Ποδηλατόδρομοι των… αυτοκινήτων

Η εικόνα δείχνει πεντακάθαρα, πως η διοίκηση Παχατουρίδη, αντιλαμβάνεται τους ποδηλατόδρομους.
Στην καρδιά του Περιστερίου, στην Αιμιλίου Βεάκη, τα αυτοκίνητα είναι παρκαρισμένα, εκεί όπου θα έπρεπε να κινούνται ποδήλατα.Η ίδια αποκαρδιωτική εικόνα και στην Φιλικών.
Θα μας εξηγήσει ο δήμαρχος, κάποτε, για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό στην πόλη; Έτσι ξαναγεννιέται το Περιστέρι;


6. Επιτέλους πάρκινγκ στην οδό Αγ.Βασιλείου

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία μπορεί κάποιος να διακρίνει τα σταθμευμένα αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο της Αγ. Βασιλείου.
Θα πρέπει να πούμε μπράβο στον δήμαρχο, καθώς σε κάθε γειτονιά δημιούργησε πάρκινγκ. Το υποσχέθηκε... το έκανε πράξη. Βρήκε χώρους για να παρκάρουν τα αυτοκίνητα.
Μπορεί να μην έφτιαξε τα 3 μεγάλα πάρκινγκ που υποσχέθηκε ότι θα δοθούν προς χρήση τον Νοέμβριο του 2007, αλλά σε επίπεδο γειτονιάς το πρόβλημα λύθηκε.
Έ! Όσο για τους πεζούς... δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Ας πάρουν το λεωφορείο. Αν υπάρχει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου