Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Η προβοκάτσια της αγωνίας Ο γαλάζιος δήμαρχος Περιστερίου μαζεύει τις αφίσες του ΠΑΣΟΚ



Ο δήμαρχος, αν και διατείνεται την πολιτική ανεξαρτησία του, σε καθημερινή βάση αποδεικνύει πως είναι γνήσιο παιδί της Ν.Δ. Της δεξιάς που δεν θέλουν να θυμούνται ακόμη και η ψηφοφόροι της, δοθέντος ότι οι εποχές αλλάζουν.
Ωστόσο υπάρχουν και οι νοσταλγοί άλλων εποχών. Πως αλλιώς θα μπορούσαν να ερμηνευτούν οι πρόσφατες πράξεις του δημάρχου; Ο κ. Παχατουρίδης, τις τελευταίες ημέρες μαζεύει τις αφίσες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου. Τα συνεργεία μάλιστα τις σκίζουν με μανία.

Την συγκεκριμένη πράξη την έχει επαναλάβει και σε προηγούμενες προεκλογικές περιόδους. Το επιχείρημά του είναι πως θέλει να διατηρήσει την πόλη καθαρή.
Προφανώς θέλει να καθαρίζει ό,τι θυμίζει ΠΑΣΟΚ. Και αυτό διότι οι αφίσες του Κώστα Καραμανλή για την ομιλία του στον Ασπρόπυργο είναι ακόμη στις κολώνες του Περιστερίου, παρά το γεγονός ότι η ομιλία έχει γίνει πριν από 10 μέρες.
Να η πολιτική αχρωμία του κ. Παχατουρίδη.

5 σχόλια:

  1. Τι σχέση έχει ο Ασπρόπυργος με το Δήμο Περιστερίου; Και τι φταίει ο Παχατουρίδης αν ο δήμαρχος στον Ασπρόπυργο δεν έχει κατεβάσει τις αφίσες του Καραμανλή; Και εντέλει πολύ καλά κάνει ο Δήμαρχος παχατουρίδης και κατεβάζει τις αφίσες! Αντί να του πούμε και μπράβο τον καταγγέλουμε; μου φαίνεται δεν πάμε καθόλου καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κύριε Λαλένη τι σχέση έχει ο Δήμαρχος περιστερίου με τον Ασπρόπργο; Τι φταίει ο Παχατουρίδης αν ο δήμαρχος Ασπροπύργου δεν καθαρίζει την πόλη του; Γιατί δημιουργείτε σύγχιση στους αναγνώστες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ,erian, σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου.Ισως όμως δεν κατάλαβες το κείμενο.Οι αφίσες του κ.Καραμανλή από την ομιλία του στον Ασπρόπυργο ήταν αναρτημένες στην οδό Θηβών,Δωδεκανήσου και Ιεροθέου μία εβδομαδα μετά την ομιλία και ο δήμος Περιστερίου δεν είχε την ευαισθησία να καθαρίσει την πόλη από την αφισορρύπανση!Σκοπός μου είναι η ενημέρωση και όχι η σύγχιση.Ευχαριστώ και πάλι Κώστας Λαλένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απάντηση στην "ΑΚΙΔΑ" Θεωρώ το σχόλιό σου δυστυχώς κακόβουλο,και υβριστικό. Ωστόσο είμαι πρόθυμος να το δημοσιεύσω και να κάνω δημόσιο διάλογο μόλις άρεις την ανωνυμία σου,ελάχιστη υποχρέωση πολιτικά σκεπτόμενου και κρίνοντος.Εχεις το κουράγιο να το κάνεις;Τα αξιώματα που επιδιώκεις θέλουν πολιτικό θάρρος, πολιτική και προσωπική συγκρότηση και ευθύτητα όχι ανωνυμία.
    Θα σου διδάξω τα λόγια του ΠΛΑΤΩΝΑ [Ξέρεις αυτού του Ελληνα Φιλόσοφου] για να τα ...διδάξεις και εσύ στα νέα παιδιά. "ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΦΩΣ." Κώστας Λαλένης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή