Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συνεστίαση της παράταξης του Κώστα Λαλένη

Ο Κώστας Λαλένης με την υπουργό υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

Η παιδίατρος κ.Λαλένη με την υπερνομάρχη κ.Μπέη και τον βουλευτή κ.Λ.Μίχο

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συνεστίαση της παράταξης «Δύναμη Ανανέωσης και Δημιουργίας» την Παρασκευή το βράδυ 12.2.10 σε γνωστό Αθηναϊκό κέντρο διασκέδασης, παρά το τριήμερο της αργίας της Καθαρής Δευτέρας και των άσχημων καιρικών συνθηκών.
Εντυπωσιακή σε συμμετοχή σε διάθεση και σε κέφι η συγκέντρωση των στελεχών και των φίλων της παράταξης οι οποίοι εξέφρασαν στον επικεφαλής της Κώστα Λαλένη την πεποίθηση τους για την νίκη στις εκλογές του προσεχούς Νοεμβρίου.
Εμφανώς ικανοποιημένος ο Κώστας Λαλένης, σε σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και για την βοήθεια που προσφέρουν στην παράταξή του, τους ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και τους ζήτησε να συνεχίσουν όλοι μαζί την προσπάθεια μέχρι την τελική νίκη.
Ο ενθουσιασμός, το κέφι και η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές
ώρες με τον Γιάννη Πάριο και τον Νίκο Οικονομόπουλο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η υπουργός υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο βουλευτής Λάμπρος Μίχος και η υπερνομάρχης Αθήνας Πειραιά Ντίνα Μπέη.
Τις ευχές τους στον Κώστα Λαλένη , λόγω απουσίας τους εκτός Αθηνών έστειλαν, ο υπουργός εργασίας Α.Λοβέρδος, ο υφυπουργός εργασίας Γ.Κουτρουμάνης, η υφυπουργός υγείας .Φ.Γεννηματά, οι βουλευτές, Α.Κακλαμάνης, Μ.Αποστολάκη, Π.Ευθυμίου, Σ.Σακοράφα, Τ.Χυτήρης, Α.Νταλάρα, Μ.Παπαϊωάννου, Κ.Γείτονας, Χ.Πρωτόπαππας,ο νομάρχης Αθήνας Ι.Σγουρός και ο μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ .Γ.Παναγιωτακόπουλος.
Παρευρέθηκαν επίσης, το μέλος του Εθν.Συμβουλίου Ζωή Καρκούλια, η γραμματέας της Ν.Ε. Β3 Ηρώ Ζερβάκη, τα μέλη της Ν.Ε. Β3, Ρ.Αϊβάζη και Χ.Καρούστα, οι γραμματείς των οργανώσεων του Περιστερίου, Ν.Βρυώνη, Μ.Καραγεωργάκης, Λ.Σιδέρης, Χ.Χατζησοφιανός, οι δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι της παράταξης, ο πρόεδρος του συλλόγου Κρητών Σ.Πιπεράκης, ο πρόεδρος του συλλόγου των Μεσσηνίων Γ.Πανόπουλος, ο αντιπρόεδρος των Ποντίων Ι.Παρασίδης, ο δημοσιογράφος Δ.Λυμπερόπουλος κ.α.

1 σχόλιο: