Κυριακή, 25 Απριλίου 2010

Λάσπη στον ανεμιστήρα ρίχνουν οι «ημέτεροι» της διοίκησης του δήμου Περιστερίου.

Λάσπη στον ανεμιστήρα έριξαν για ακόμη μια φορά, οι «ημέτεροι» και τα... προοδευτικά παπαγαλάκια, με αφορμή τη στάση του συνδυασμού μας στο θέμα του νυχτερινού ωραρίου και των υπερωριών, των εργαζόμενων στον δήμο Περιστερίου.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πέμπτης 15 Απριλίου, συζητήθηκε το θέμα που αφορά το ωράριο εργασίας και οι αμοιβές όσων εργάζονται νύχτα και αυτών που κάνουν υπερωρίες.

Με βάση τα στατιστικά στοιχεία, νυχτερινό ωράριο και υπερωρίες κάνουν συνεχώς οι ίδιοι άνθρωποι. Εάν ήταν μόνο αυτοί που επιθυμούν να εργάζονται κατά τις νυχτερινές ώρες η παράταξή μας «Δύναμη Ανανέωσης και Δημιουργίας» δεν θα είχε αντίρρηση.

Διαπιστώσαμε όμως, και από καταγγελίες του συλλόγου των εργαζόμενων, πως υπερωρίες και νυχτερινά κάνουν πάντα οι ίδιοι παρά το γεγονός ότι έχουν εκφράσει επιθυμία και αρκετοί άλλοι.

Έτσι, προτείναμε, οι υπερωρίες και τα νυχτερινά να γίνονται κυκλικά, ώστε να ωφεληθούν όλοι εκείνοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Δυστυχώς, η διοίκηση με την τακτική που ακολουθεί επιτρέπει να ωφελούνται μόνο οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι, που όλως τυχαίως φέρονται και ψηφοφόροι της παράταξης του κ. Παχατουρίδη.

Το κακό όμως δεν σταματά στα ρουσφέτια της διοίκησης.

Η πρόταση αφορούσε υπερωρίες και νυχτερινά στο μηχανολογικό και στο τμήμα πρασίνου. Δηλαδή σε τμήματα που δεν εργάζονται νύχτα. Εκτός και αν ο κ. Παχατουρίδης μπορεί να μας δείξει τους κηπουρούς που εργάζονται στις 3 τα ξημερώματα. Επιπλέον σχεδόν όλο το αντικείμενο του μηχανολογικού δηλ.οι επισκευές των αυτοκινήτων εκχωρήθηκαν σε ιδιώτες. Ποιοί λοιπόν θα τα επισκευάζουν στις 3 τα ξημερώματα;

Για τους λόγους αυτούς επιλέξαμε την αποχή.

Επίσης, καλούμε τους «ημέτερους» και τα παπαγαλάκια που φορούν την ταμπέλα της προόδου, να πάψουν τη σπέκουλα και να σταματήσουν να ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα. Δεν μας αγγίζει κανενός η λάσπη.

Υπενθυμίζουμε δε, ότι η αυτοδιοίκηση πρέπει να έχει ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα και να βλέπει τις ανάγκες των πολλών. Η πολιτική της εξυπηρέτησης και της ενίσχυσης του εισοδήματος των «κολλητών» δεν είναι δημοκρατική πράξη. Αντίθετα, γυρίζει την πόλη στην εποχή των κοινωνικών φρονημάτων. Και αυτό πρέπει να το σκεφτούν όλοι. Οι εργαζόμενοι δεν μπορεί να είναι δύο ταχυτήτων πρέπει να έχουν την ίδια αντιμετώπιση όλοι.
Εμείς δηλώνουμε και θα το κάνουμε πράξη ότι είμαστε με τους εργαζόμενους και το εννοούμε θα επαναφέρουμε την ισονομία και την δικαιοσύνη που κατάργησε η διοίκηση Παχατουρίδη.

1 σχόλιο:

 1. Προς το Blog σας
  Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
  Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
  Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
  Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
  www.ksipnistere.blogspot.com

  www.ksipnistere.gr
  Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή